A Review Of بیماری پروانه ای صورت
A Review Of بیماری پروانه ای صورت
Blog Article
چنانچه در اتفاقات ذکرشده مشاهده کردیم، یک حرکت کوچک، توانست میلیونها مرگ و قربانی برجای بگذارد. بنابراین لازم است به این تئوری در تمام زمینهها توجه کنیم تا با اصلاح افکار و تصمیمات خود، گامی در جهت اصلاح جهان برداریم.
بیماری پروانه ای هیچ درمانی ندارد، هر چند اشکال خفیف آن ممکن است با افزایش سن و سال بهبود یابد و روش درمان مراقبت ، بر تاول ها و جلوگیری از ایجاد تاول های جدید تمرکز می کند.
کار کردن با یک متخصص توان بخشی (درمانگر فیزیکی, مشاور حرفه ای) می تواند به کاهش محدودیت های حرکت ناشی از اثر زخم و ادغام انگشتان و مفاصل کمک کند.
در نوزادان تاولهای شدید ممکن است تهدید کننده زندگی باشد. در صورت مواجهه با هر یک از علائم زیر سریع به اورژانس مراجعه نمایید:
اطفال با شکل جدی از بیماری پروانه ای اتصالی در معرض خطر بالای ابتلا به عفونت و از دست دادن مایعات بدن از طریق تاول های گسترده قرار دارند.
به وجود آمدن مشکل در ژن سازنده نوع کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری میباشد که با اختلال در تولید کلاژن لایههای پوستی نمیتوانند به یکدیگر متصل گردند و میتواند از بیماریهای ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا قالب باشد.
خدمات خواندنی های سلامت تبادل نظر اجاره تجهیزات پزشکی درباره ما تماس با ما لینکهای مهم
با انعکاس نور میتوان لایه یا لایههای پوست را شناسایی کرد و همچنین پزشکان عملکرد پروتئینهای مورد نیاز در رشد پوست را نیز بررسی میکنند.
پزشک ممکن است به بیماری پروانه ای از ظاهر پوست بیمار مشکوک شود.او احتمالاً برای تایید تشخیص، آزمایش هایی را تجویز می کند. این موارد می توانند شامل موارد زیر باشند:
تاولهای پوستی از رایجترین نشانههای بیماری click here پروانهای میباشند که این تاولها همراه با خارش و خونریزی بوده و منجر به عفونت میگردند. بیماری پروانهای موجب به وجود آمدن زخمهایی میگردد که منجر به انقباضات مفصلی و ناهنجاریهای زیبا شناختی در اندامهای گوناگون بدن همچون پا و دست خواهند گردید.
نوجوانان و بزرگسالان با انواع خاصی از بیماری پروانه ای در معرض خطر بالای توسعه نوعی سرطان پوست شناخته شده به نام سرطان سلولی فلسی قرار دارند.
در بعضی موارد به درمان با عمل جراحی نیاز است، اقدامات جراحی مورد نیاز عبارتند از:
چند بار به پزشک اطفال مراجعه کردم که میگن لبنیات نخور و منم نمیخورم متاسفانه پشت بچه ام پوستش ترک برداشته دکترا میگن حساسیت داره، از پماد ماستلا استفاده کردم کمی بهتر شده
داروها میتوانند به کنترل درد و خارش و درمان عوارضی مانند عفونت خون (سپسیس) کمک کنند و اگر زخم علائم عفونت گسترده (تب، ضعف، تورم غدد لنفاوی) را نشان دهد، ممکن است پزشک آنتیبیوتیکهای خوراکی را تجویز کند.